Välkommen till Lidéns Blomsterhandel!

Vi är ett familjeföretag som har handelsträdgård och blomsterhandel i centrala Tidaholm. Våra anor är sedan slutet av 1800-talet och vi försöker vårda vårat varumärke med kvalité, kunnande och service. Den nuvarande ägaren, Niklas, är 5:e generationen Lidénare som driver firman på samma plats sedan början av 1900-talet.

Trädgårdsmästarna hjälper dig med kunskap när du ska köpa buskar & träd, perenner och sommarblommor tillsammans med redskap och tillbehör. Behöver du designa om eller ha tips i trädgården så är du välkommen att kontakta oss.

I vår butik har vi stor avdelning av både snittblommor och krukväxter och inredning. Något våra kunder uppskattar är våra olika miljöer med färdiga produkter som buketter, arrangemang, planteringar och dekoration. Genomtänkt efter säsong och trender av duktiga florister får du som kund en överblick vad som kan passa dig. Har du speciella önskemål så skapar vi det du önskar!

Vi hjälper dig även i de stora händelserna, både glada och svåra, i livet. Våra florister är mycket duktiga på både bröllopsbinderier och begravningsbinderier. 

Vi har egen odling av Penséer och sommarblommor för dig som vill ha riktigt bra och närodlade varor.

Välkommen att inspireras hos oss!
 
/Alla vi på Lidéns