Välkommen in i vår fysiska butik och upplev vår grönskande värld!

Vi finns på Kämpegatan i centrala Tidaholm.

Att besöka oss ska vara en upplevelse. Njut av blommornas färger och dofter! Vi vill inspirera er och dela med oss av vår kunskap. Både när det gäller växter och inredning inomhus så som utomhus. 

Det finns alltid ett stort utbud av krukväxter, både blommande och gröna. Känner du dig osäker på hur växten ska skötas fråga vår personal.

I vår butik finner du även ett stort sortiment av DBKD´s produkter. Ett företag från Vara med stilrena snygga krukor för inne och ute, vaser och säsongspynt. 

ERNST är ett annat varumärke som ni finner i vår butik. Tidlös, stilren design för ditt hem och kök. Ett stort utbud av vaser, krukor, ljuslyktor, muggar, glas m.m.

Under säsong står vår utegård i full blom! Här hittar ni säsongsblommor, perenner, buskar, träd, klätterväxter. Men även utekrukor, spaljéer, lite trädgårdsmöbler och planteringar. 

Hos oss hittar ni också såklart allt som behövs för trädgård och odling, fröer, näring, handskar, redskap, balkonglådor, jord, fiberduk, bambupinnar....

Krukor, vaser, skålar, fat,  

 Isländskt godis från leverantören Nammi har en självklar plats bland våra gottigheter i butiken. Detta då mamma Linda Lidén är från Island. Har ni inte testat Draumur, isländsk choklad med lakrits inuti så rekommenderar vi det!